TEAM BUILDING

Nudimo kreativne i uzbudljive team building programe za tvrtke koje žele poboljšati suradnju i produktivnost među svojim zaposlenicima. Naši programi su prilagođeni potrebama klijenata, a uključuju različite aktivnosti poput timskih igara, izazova, radionica i društvenih događaja. Naš iskusni tim building tim pruža podršku od početka do kraja, uključujući planiranje i organizaciju događaja, koordinaciju aktivnosti te praćenje i evaluaciju rezultata. Naš cilj je stvoriti jedinstveno iskustvo za vaše zaposlenike i pomoći u jačanju timskog duha i međusobnih odnosa. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u organizaciji nezaboravnog team building događaja.

AKTIVNA PUTOVANJA

Nudimo jedinstvena aktivna putovanja za ljude željne avanture i učenja. Naši programi kombiniraju sportske aktivnosti, poput planinarenja, biciklizma i ronjenja, s mogućnostima za učenje o kulturi, povijesti i prirodi odredišta koje posjećujemo. Naši stručni vodiči vode vas u nezaboravna iskustva, uključujući posjete lokalnim atrakcijama, sudjelovanje u tradicionalnim običajima i učenje o lokalnoj hrani i pićima. Naši programi su prilagođeni vašim potrebama, a naš tim stručnjaka brine o svim detaljima putovanja, od smještaja do prijevoza i aktivnosti. Naš cilj je stvoriti jedinstveno iskustvo koje će vam ostati u sjećanju, a istovremeno pružiti priliku da se povežete s prirodom, kulturom i ljudima na nekom od prekrasnih odredišta koja nudimo. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u organizaciji vašeg sljedećeg aktivnog putovanja.

RADIONICE NA OTVORENOM

Nudimo kreativne radionice na otvorenom za sve koji žele uživati u prirodi i učiti na nov i inspirativan način. Naše radionice uključuju različite teme, poput fotografije, umjetnosti, kulinarstva i još mnogo toga, a sve se odvijaju u prekrasnom prirodnom okruženju. Naši stručni vodiči vode vas kroz jedinstvena iskustva, pomažući vam da razvijete nove vještine i znanja, dok istovremeno uživate u prirodi i svemu što ona nudi. Naše radionice su prilagođene vašim željama i potrebama, a naš tim stručnjaka brine se o svim detaljima, od organizacije aktivnosti do osiguravanja svih potrebnih materijala. Naš cilj je stvoriti okruženje koje će vas inspirirati i dati vam novu perspektivu na svijet oko vas. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli organizirati nezaboravnu radionicu na otvorenom i uživati u učenju pod vedrim nebom i dodiru s prirodom.

CHARTER

Vaš pouzdani partner za charter najam brodova!

Nudimo vam mogućnost najma brodova sa i bez skipera u različitim destinacijama diljem svijeta. Bez obzira jeste li iskusni skiper ili želite uživati u opuštenom odmoru na brodu, imamo ponudu koja će odgovarati vašim potrebama.

Naša flota brodova obuhvaća različite veličine i vrste plovila, od manjih jahti do luksuznih katamarana. Svi naši brodovi su pažljivo održavani i opremljeni svim potrebnim sigurnosnim i navigacijskim uređajima, kako bismo osigurali vašu sigurnost tijekom plovidbe.

Za one koji žele upravljati vlastitim brodom, nudimo mogućnost najma bez skipera. Naš tim će vam pružiti detaljne upute o upravljanju brodom i osnovnim navigacijskim vještinama, kako biste se osjećali sigurno i samouvjereno tijekom plovidbe.

S druge strane, za one koji žele bezbrižan odmor bez brige o navigaciji i upravljanju brodom, nudimo mogućnost najma s iskusnim skiperom. Naši skiperi su visoko kvalificirani i strastveni nautičari, te će vam pomoći da istražite najljepše lokacije i skrivene uvale na vašoj ruti.

Bilo da želite istražiti jadransku obalu, Mediteran ili daleke egzotične destinacije, nudimo vam širok izbor ponuda za najam brodova sa i bez skipera. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da organizirate nezaboravan odmor na moru!