RAZVOJ SOFTVERA

Nudimo prilagođene softverske usluge svojim klijentima u različitim segmentima poslovanja. Naše aplikacije su specijalizirane za unapređenje organizacije vremena, procesa i znanja. Pružamo podršku i savjetovanje za implementaciju softverskih rješenja. Ova vrsta podrške može biti od velike važnosti klijentima koji žele iskoristiti prednosti softvera za poboljšanje svojih poslovnih procesa.

MODELI KORIŠTENJA SOFTVERA

Dajemo fleksibilnost u načinima korištenja svojih softverskih rješenja. Klijenti mogu odabrati između Software as a Service (SaaS) modela u oblaku, Perpetual licenciranja ili Subscription licenciranja, ovisno o njihovim potrebama i proračunu. SaaS model omogućava pristup softveru putem interneta u zamjenu za mjesečnu ili godišnju pretplatu, dok Perpetual licenca omogućava klijentima trajno korištenje softvera nakon kupnje licence. Subscription licenca omogućava klijentima korištenje softvera putem pretplate.

TEHNIČKA PODRŠKA

Pružamo promptnu i kvalitetnu tehničku podršku za naš softver. Klijenti mogu očekivati ​​pomoć u rješavanju problema s softverom, savjete za korištenje i implementaciju softverskih rješenja te dostupnost tehničke podrške putem različitih kanala, uključujući e-poštu, telefon i online chat. Pratimo najbolje prakse u industriji kako bi osigurala da klijenti dobiju najbolju moguću podršku. Osim toga, isporučujemo dokumentaciju i upute za korištenje softvera kako bi i klijenti mogli sami rješavati manje probleme.

HelpDesk
Aplikacija za praćenje prijava problema

Razvili smo Help Desk aplikaciju koja olakšava pružanje podrške korisnicima, rješavanje problema i upravljanje zahtjevima za podrškom. Aplikacija je dizajnirana za korištenje u različitim vrstama organizacija i industrija, uključujući i IT sektor, uslužne djelatnosti, obrazovanje, zdravstvo i još mnogo toga.

Glavna karakteristika je njena intuitivna i jednostavna upotreba. Korisničko sučelje je izgrađeno na način da korisnicima omogućuje jednostavno kreiranje novih zahtjeva, praćenje statusa postojećih zahtjeva, kao i komunikaciju s timom za podršku. Svi zahtjevi su kategorizirani i prioritetizirani kako bi se osiguralo da se najvažniji zahtjevi rješavaju prvi.

Ovaj softver također ima mogućnost automatizacije, što znači da se neki zahtjevi mogu riješiti bez intervencije tima za podršku. Na primjer, kada se korisnik prijavi na sustav, softver može samostalno riješiti probleme koji su se pojavili tijekom prijave. Također, softver ima mogućnost generiranja izvještaja o rješavanju problema, što pomaže u praćenju uspješnosti tima za podršku i poboljšanju učinkovitosti rada.

Jedna od ključnih prednosti ovog softvera je podrška za više kanala komunikacije. Korisnici mogu kreirati zahtjeve za podršku putem e-pošte, telefona, web obrasca ili čak aplikacije za mobilne uređaje. Softver također podržava timski rad, što znači da više agenata za podršku može raditi na istim zahtjevima u isto vrijeme.

Sve u svemu, softver za Help Desk tvrtke Lerna pruža korisnicima učinkovitu i jednostavnu podršku, a tvrtki omogućuje učinkovito upravljanje zahtjevima za podrškom i poboljšanje kvalitete usluge.

Aplikacija za HelpDesk nudi niz funkcionalnosti koje omogućuju učinkovito upravljanje korisničkim prijavama problema, podršku korisnicima i unaprjeđenje kvalitete usluge.

 1. Upravljanje ticketima: Aplikacija omogućuje jednostavno kreiranje novih korisničkih prijava problema, praćenje statusa postojećih prijava i dodjeljivanje prioritetnih razina za brže rješavanje problema.
 2. Upravljanje todo listama: Aplikacija omogućuje stvaranje todo lista za prioritizaciju i organizaciju zadataka za članove tima za podršku.
 3. Podrška korisnicima: Aplikacija omogućuje korisnicima da jednostavno komuniciraju s timom za podršku putem raznih kanala, uključujući e-poštu, telefonske pozive i web obrasce.
 4. SLA podrška i obavještavanje: Aplikacija podržava SLA (Service Level Agreement) podršku, što znači da se određeni vremenski okviri postavljaju za rješavanje problema i obavještavanje korisnika o statusu rješavanja problema.
 5. Neograničen broj klijenata (web browser based client): Aplikacija podržava neograničen broj klijenata i može se koristiti putem web preglednika.
 6. Eskaliranje ticketa unutar tvrtke ili dobavljačima: Aplikacija omogućuje eskalaciju prijava problema na višu razinu upravljanja unutar tvrtke ili dobavljača kako bi se osiguralo da se problemi rješavaju u zadanim vremenskim okvirima.
 7. Modul za administriranje: Aplikacija ima modul za administriranje koji omogućuje upravljanje korisničkim računima, ulogama i razinama pristupa.
 8. Izvještajni modul: Aplikacija ima izvještajni modul koji omogućuje generiranje izvještaja o rješavanju problema, vremenu rješavanja i drugim statistikama koje pomažu u praćenju rada tima za podršku i poboljšanju kvalitete usluga.

Sve ove funkcionalnosti zajedno osiguravaju učinkovito upravljanje korisničkim prijavama problema, podršku korisnicima i unaprjeđenje kvalitete usluge.

 

Knowledgebase
Aplikacija za praćenje projektnih aktivnosti

Razvili smo aplikaciju za praćenje projektnih aktivnosti (Knowledgebase), koja pomaže organizacijama u upravljanju projektima i praćenju njihovog napretka. Ova aplikacija omogućuje korisnicima da kreiraju projekte, dodaju zadatke i prate napredak projekta u stvarnom vremenu.

Jedna od ključnih značajki ove aplikacije je njezina sposobnost da organizira zadatke i prikaže ih u obliku Ganttovih dijagrama. Ovi dijagrami omogućuju korisnicima da vizualno prikažu i planiraju zadatke u okviru projekta, što može pomoći u smanjenju preklapanja i poboljšanju učinkovitosti projektnog tima.

Aplikacija podržava dodavanje datoteka i bilješki uz zadatke i projekte, što olakšava dijeljenje informacija među članovima tima. Osim toga, aplikacija ima mogućnost generiranja izvještaja o napretku projekta, što pomaže u praćenju učinkovitosti projektnog tima i identificiranju područja za poboljšanje.

Ova aplikacija također podržava različite načine komunikacije, uključujući e-poštu, telefonske pozive i web obrasce. Aplikacija omogućuje timu za podršku da brzo i učinkovito riješi sve probleme koji se pojavljuju tijekom projekta.

Sve u svemu, aplikacija za praćenje projektnih aktivnosti (Knowledgebase) tvrtke Lerna pruža korisnicima učinkovito upravljanje projektima, podršku timu, praćenje napretka projekta u stvarnom vremenu i poboljšanje kvalitete usluge.

Aplikacija nudi niz funkcionalnosti koje omogućuju učinkovito upravljanje projektima, podršku korisnicima i unaprjeđenje kvalitete usluge:

 1. Modul za upravljanje projektnim aktivnostima: Aplikacija omogućuje kreiranje projekata, dodavanje zadataka i praćenje napretka projekta u stvarnom vremenu. Ova funkcija također omogućuje vizualno prikazivanje zadataka u obliku Ganttovih dijagrama i dodavanje datoteka i bilješki uz zadatke i projekte.
 2. Modul za upravljanje prodajnim aktivnostima: Aplikacija podržava upravljanje prodajnim aktivnostima, uključujući praćenje prodajnih ciljeva, praćenje potencijalnih klijenata i upravljanje prodajnim timom.
 3. Adresar korisnika: Aplikacija omogućuje pohranjivanje podataka o korisnicima, uključujući kontaktne podatke, povijest komunikacije i druge važne informacije.
 4. Modul za administriranje: Aplikacija ima modul za administriranje koji omogućuje upravljanje korisničkim računima, ulogama i razinama pristupa.
 5. Modul za upravljanje sadržajem (content management system, CMS): Aplikacija ima modul za upravljanje sadržajem koji omogućuje jednostavno uređivanje i objavljivanje sadržaja na web stranici projekta.
 6. Višekorisničko sučelje: Aplikacija podržava višekorisničko sučelje koje omogućuje istovremeni rad na projektima od strane više korisnika.
 7. Neograničen broj klijenata (web browser based client): Aplikacija podržava neograničen broj klijenata i može se koristiti putem web preglednika.
 8. Editiranje teksta i drugih sadržaja koristeći WYSIWYG: Aplikacija omogućuje jednostavno uređivanje sadržaja uz pomoć WYSIWYG (What You See Is What You Get) urednika.
 9. Logiranje aktivnosti: Aplikacija logira sve aktivnosti vezane uz projekte, što omogućuje praćenje aktivnosti i poboljšanje kvalitete usluge.
 10. Versioning: Aplikacija podržava versioning, što znači da se starije verzije projekata ne brišu, nego se pohranjuju kako bi se mogle pregledati i koristiti u budućnosti.

Sve ove funkcionalnosti zajedno osiguravaju učinkovito upravljanje projektima, podršku korisnicima i unaprjeđenje kvalitete usluge.